Nieuws

Plexr ooglidcorrecties bij Cosmetic Team (1-11-2017)
Nieuwe huidtherapeute bij Cosmetic Team (11-10-2017)
Cosmetic Team Youtube kanaal (5-5-2017)

Cosmetic Team heeft sinds kort ook een Youtube kanaal waarop video's gedeeld worden over de behandelingen en de bijbehorende resultaten.
Klik hier om naar het youtube kanaal te gaan.


De Noordoostpolder "Prijs voor Marina Korf" (5-4-2017)

In de Noordoostpolder (pagina 43) is het volgende artikel verschenen: 

Kantoormanager 2.0 Even voorstellen... Cosmetic Team (april 2017)

In de rubriek ‘Even voorstellen…’ van Kantoormanager 2.0 is deze maand Marina Korf aan het woord, van Cosmetic Team. Haar innovatieve manier van werken leverde haar vorige maand nog een Outstanding Performance Award op. De specialisten van Cosmetic Team helpen mensen op natuurlijke manier hun huid te verjongen, behandelen huidklachten als pigmentvlekken, acne en couperose en bieden definitieve ontharing en elektrische epilatie aan.

Bijna 5 jaar geleden startte Cosmetic Team met de incidentele telefoonservice bij Kantoormanager 2.0. Al gauw werd de telefoon volledig doorgeschakeld en gingen de medewerkers van Kantoormanager 2.0 ook het agendabeheer erbij doen. Afgelopen jaar hebben we voor Cosmetic Team een backoffice project uitgevoerd, waarbij de gehele backoffice en administratie werden gestructureerd en er een handleiding werd opgemaakt, zodat iedereen op een eenduidige manier kan werken. Ideaal ook voor nieuwe teamleden! Verder denkt Marina er over om de financiele rompslomp aan Kantoormanager 2.0 over te dragen zodat zij meer tijd over houdt om in- en aan het bedrijf te werken. Ook voor sparren over de ontwikkelingen, de mogelijkheden en hoe nog efficiënter te werken kan Marina bij Ariejonne terecht. Elke (groei)fase heeft een andere vorm van ondersteuning nodig, die te vinden is bij Kantoormanager 2.0.

Marina heeft nog geen spijt van het uitbesteden van de telefonische achtervang en het agendabeheer. Zij vindt het belangrijk dat een ondernemer of ZZP’er goed bereikbaar is. Want, een gemiste klant is tenslotte een gemiste kans. ‘Als klanten ook meteen goed geïnformeerd worden, of afspraken worden meteen ingeboekt, scheelt dat veel tijd’, geeft zij aan. ‘Tijd is kostbaar’. ‘Tijdens het backoffice project waren we verrast hoe we eenvoudig zo veel efficiënter konden werken. Dus voor iedereen die tegen een overload aan gemiste oproepen, mails of een rommelige administratie aanloopt, raad ik Kantoormanager 2.0 aan’.


Dit is een kroon op mijn werk (maart 2017) Image Skincare Award (22-3-2017)
Vrijdag 10 Maart was de lancering van de nieuwe producten van Image Skincare én de uitreiking van de outstanding performance awards. Dat was natuurlijk op zich al een feestje, maar helemaal toen we VERRAST WERDEN MET EEN AWARD! We zijn blij en trots met deze onderscheiding voor onze innovatieve manier van werken en de mooie resultaten die we daarmee bereikt hebben! 


Inloopuur en demonstraties van specialistische behandelingen (20-3-2017)

Dinsdag 21 maart van 10:00 - 11:00 uur heeft onze huidtherapeute Sabrina een inloopuur voor u/ jou om eens vrijblijvend te zien wat de mogelijkheden zijn op het gebied van: 

  • Couperose
  • Beenvaten
  • Ernstige overbeharing
  • Littekens
  • Pigmentvlekken
  • Huidverjonging 
  • Mycose nagels

Heeft u last van één van deze huidklachten en wilt u eens vrijblijvend meer informatie of kennismaken?

Wij nodigen u/jou graag uit aanstaande dinsdag 21 maart, de koffie en thee staan klaar

    Sabrina 

Mijn naam is Sabrina. Als huidtherapeute werk ik vanuit Medi Skin Care 1 dag per maand bij Cosmetic Team op Urk.  

De huidklachten die ik behandel zijn couperose, beenvaten, ouderdomsvlekken, ernstige overbeharing, littekens en mycosenagels.

Wat voor mij het beroep als huidtherapeute zo leuk maakt is de diversiteit in behandelmogelijkheden. Hiermee kunnen we mensen met specifieke huidproblemen zo goed mogelijk helpen om hen het zelfvertrouwen weer terug te geven. Dit geeft mij veel voldoening!


Met zonnige groet, Sabrina Griffioen en Marina Korf Iedereen kan zelf zijn verouderingsproces vertragen (17-3-2017)Al een poosje volg ik Nisandeh Neta, een business coach die nu ook zijn kennis over voeding, beweging en hoe je jezelf kunt VERJONGEN deelt. Ik vind het dan ook supergaaf dat ik jou mag uitnodigen voor een lezing 'Grow Younger, Live Longer' die hij op zaterdag 18 maart 2017 houdt. 

Neta gaat in op '10 ways to help you slow down the aging process, and in many ways reverse it".

De lezing zal in het Engels worden gegeven en vindt plaats in het Postillion Hotel aan de Kosterijland 8 te Bunnik, het congres begint om 10:00 en duurt tot 18:00 uur.

Deelname aan dit congres kost normaal € 127 euro. Voor jou als klant/vriend van Cosmetic Team is deze lezing GRATIS, zolang je je via deze site aanmeldt: www.hhww.nl/cosmeticteam
de kortingscode is www.hhww.nl/cosmeticteam.

Kom jij ook? 

Op jouw gezondheid!