Wat gebeurd er met je huid in de zon

Nieuwsbrief 1-7-2017

Nog even en de vakanties beginnen weer, met hopelijk lekker zomers weer daarbij! 

Maar wat gebeurt er eigenlijk met je huid in de zon? 

Het ontstaan van pigmentvlekken

Bruin worden is een beschermingsproces in de huid. Op plaatsen waar de huid kwetsbaar of beschadigd is, lichtgevoeliger door bijvoorbeeld zwangerschapshormonen of medicatie, of een teveel aan zon te verduren krijgt, ontwikkelen zich pigmentvlekken. De huid maakt dus plaatselijk meer pigment aan om zich te kunnen wapenen tegen de zon. 

Als jij al last heb van pigmentvlekken, kunnen wij jou een goed advies geven hoe je je huid weer kan herstellen én we kunnen je helpen de pigmentvlekken weer weg te krijgen. 


Voor                                            Na


Een heldere en stralende huid

Als je geen last van pigmentvlekken hebt, maar wel wat dofheid of onregelmatigheid van je huid ervaart, past het volgende meer bij jou: Het programma voor een heldere en stralende huid. Om jou daarmee kennis te laten maken hebben wij in de maand juli een bijzonder mooie behandeling uitgelicht die je nu ter kennismaking los kunt boeken. 

    Deze huidbehandeling heeft als resultaat een stralende, meer egale en glanzende huid. De behandeling duurt 50 minuten en jij ontvangt een gratis naverzorgingkit in het verlengde van de behandeling.

Wilt je een afspraak maken, klik op de onderstaande button.

Maak afspraak

 

 

Op een stralende huid!