Pigmentvlekken nieuwsbrief

Nieuwsbrief van 26-10-2016

Pigmentvlekken goed te behandelen met Cosmelan 


Wat zijn pigmentvlekken? 

Pigmentvlekken of hyperpigmentatie is een donkere, bruine verkleuring van de huid die veroorzaakt wordt door een verhoging van de melanine in de huid. In de volksmond staan deze vlekken en plekken beter bekend als sproeten, ouderdomsvlekken, levervlekken of een zwangerschapsmasker (melasma). 

Oorzaak? 

In de huid zitten cellen die melanocyten worden genoemd. Deze cellen produceren melanine die de huid kleur geeft. Als er te veel pigment in de huid wordt geproduceerd, is er een afzetting van melanine. Hierdoor krijgt men hyperpigmentatie en dus vlekken. De vlekken worden meestal veroorzaakt door zon (schade), gebreken van melanische oorsprong, of hormonale wijzigingen. Ze kunnen genetisch bepaald zijn of het gevolg van littekenvorming. Hoe meer melanocyten de huid bevat, hoe gevoeliger de huid is voor over-pigmentatie en hoe donkerder de vlekken kunnen worden. 

Nummer 1 depigmentatiebehandeling 

De Cosmelan behandeling van Mesoestetic wordt wereldwijd al meer dan 30 jaar erkend door huidspecialisten en artsen als de meest efficiënte kuurbehandeling tegen pigmentvlekken. Cosmelan is een maskerbehandeling die melasma, pigmentatie en beschadiging door de zon met meer dan 95 % vermindert. Niet enkel pigmentvlekken verdwijnen aanzienlijk, maar ook tekenen van veroudering verminderen, de vetafscheiding wordt geregeld, poriën verkleinen en het ontstaan van nieuwe vlekken wordt voorkomen. Het is de meest doeltreffende, professionele behandeling met bijpassende thuisverzorging voor alle huidtypes met bewezen werkzaamheid.  

Dit zijn enkele reacties van onze klanten: 

Anneke: “Na de 2e behandeling waren de vlekken nauwelijks nog zichtbaar, het programma was makkelijk thuis te doen en ik ben heel blij met het resultaat!” 

Alie: “Na 3 maanden was mijn huid mooi egaal en zag er lekker fris uit. Ik ben heel blij dat ik het gedaan heb!” 

De oplossing is zowel oorzaak gericht als herstel gericht en gevat in een 3 maanden programma. 

Wat kan je van het programma verwachten? 

  1. Intakegesprek, huiddiagnose, huidscan en een vóór foto 
  2. Duidelijk stappenplan 
  3. Goede begeleiding en persoonlijk advies 
  4. Zichtbare resultaten binnen 3 maanden 
  5. Thuisproducten set 
  6. 3 huidbehandelingen 
  7. Nacontroles voor jouw huid en een ná foto. 
     
           Voor                          Na           Voor                             Na

Geïnteresseerd?  

Via ons telefoonnummer 0527-687740 kun je een gratis, informatief en vrijblijvend telefonisch gesprek boeken.