Ook zin in de zomer


Nieuwsbrief van juni 2018


Zomeraanbieding

 Wilt u deze zomeractie bestellen? Neem dan contact met ons op of bel 0527-687740 


Chinese kruidenpeeling

   

Eén van de schoonheidsidealen voor Chinese vrouwen is het hebben van een heldere, egale, frisse en jeugdige uitstraling. Hiervoor gebruiken zij verschillende ingrediënten uit de natuur en gebruiken dit in maskers, crèmes of baden.

Eén van de schoonheidsgeheimen is een combinatie van Chinese kruiden waarmee de huid zacht ingewreven wordt. De laagjes dode huidcellen gaan eraf, de huid wordt goed doorbloed en er ontstaat een nieuwe frisheid en volheid in de huid. Het natuurlijke herstellende en vernieuwende vermogen van de huid wordt hierdoor aangesproken.

Hierop is onze Chinese kruidenpeeling gebaseerd. Het is een aangename behandeling waarbij het inwrijven van de kruiden kan voelen als kleine cactusprikjes en erná volgt een weldadig masker dat de huid intens voedt.

Welk resultaat kan men verwachten?
De huid wordt diep gezuiverd, het cellulaire metabolisme opnieuw geactiveerd en de huidspanning van binnen uit versterkt bij rimpels en fijne lijntjes. Verwijde poriën zijn gladder en pigmentvlekken verminderd. Een schitterend resultaat waarbij je er onmiddellijk goed uitziet. Het elimineert oppervlakkige huidoneffenheden en geeft een jonge en stralende look: het resultaat is bij de eerste behandeling al duidelijk zichtbaar. In deze video zie je meer over deze behandeling en het resultaat.

Welke mogelijkheden zijn er?
Je kunt deze behandeling hier los boeken, als boost voor jouw huid. Voor een nóg beter resultaat adviseren wij de 10 daagse kuur, waarbij je op dag 1, dag 5 en dag 10 deze behandeling krijgt. Speciaal ter ondersteuning van deze 10 daagse kuur ontvang je een bijbehorende toilettas met kuurproducten voor 10 dagen. Je kunt hier de kuur boeken

Maak afspraak of bel 0527-687740Haarvrij de zomer in

De zomer is begonnen! De mouwloze shirts, korte broeken en zwemkleding zijn weer uit de kast gehaald. Voor veel vrouwen is het ontharen één van de minder leuke kanten van de zomer, maar gelukkig hebben we hiervoor mooie oplossingen! Met IPL wordt door middel van licht het haarworteltje zodanig verwarmt dat er geen nieuw haartje meer kan groeien, zonder de omliggende huid te beschadigen. Dit is een ideale manier om steeds minder te hoeven scheren. 

We hebben een paar speciale aanbiedingen voor de maand juni:

   

4 + 1 op alle onderdelen IPL: omdat er gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig zijn voor een vermindering van 80-90% haargroei kunt u kiezen voor de 5 strippenkaart waarvan er 1 behandeling een bonusbehandeling is. 

Oksels en bikinilijn samen voor € 77,- 

Onderbenen vóór- en achterkant inclusief knie en knieholte € 97,- i.p.v. € 147,-

Maak afspraak of bel 0527-687740