Herfst

Nieuwsbrief 1-10-2017

Image Skincare


Ieder jaar verrast Image Skincare ons met een bijzonder actie. Het zijn de inmiddels welbekende en zeer gewaardeerde Holidaysets. Niet alleen vanwege de zeer aantrekkelijke kortingen, maar ook vanwege de verrassende combinaties en de mooie verpakkingen die nog lang door gebruikt kunnen worden. Vorige jaren was dit een luxe toilettas en dit jaar een chique lederen doos, die bijvoorbeeld als sieradendoos gebruikt kan worden. 

Er zijn dit jaar 4 verschillende Holiday sets beschikbaar en vanwege de belangstelling werken we daarom (mede) met voorinschrijving. Dus mocht je er absoluut één willen, kun je je bestelling via de mail of via telefoon 0527-687740 aan ons doorgeven. Vanaf begin oktober zijn de sets beschikbaar. 

Set 1 is inmiddels helaas uitverkocht, van set 2, 3 en 4 zijn nog enkele beschikbaar. 

De korting op de sets varieert van 25% tot 40% korting! Alle sets kosten nú € 97,- per stuk.

Wij wensen u/je alvast veel plezier bij het uitpakken en gebruik van dit mooie cadeau aan jezelf! 

Image 


 Herfstaanbieding

    De herfst is begonnen. De ideale tijd voor ontharen is aangebroken en dit willen we vieren met een speciale aanbieding voor de oksels en bikilijn.

In de maand oktober kost deze combinatie slechts € 77,-
     
   

Omdat sommige van onze klanten inmiddels uitbehandeld zijn voor bikilijn en oksels (of voor wie de aanbieding niet interessant is) hebben we ook deze actie: 

Benen onderkant voor- en achterzijde, incl. knieën voor € 97,-Nieuws van Cosmetic Team 

Tevredenheidsonderzoek

Wij zijn benieuwd of u/jij tevreden bent met de resultaten, met de prijs/kwaliteit verhouding en met de manier waarop de behandelingen gegeven worden en hoe u/jij de begeleiding bij de programma’s ervaart. Dit is feedback waar wij enorm blij mee zijn, omdat we zó deze punten indien nodig kunnen verbeteren. 

Daarom komt er binnenkort een klanttevredenheidonderzoek die u anoniem in kunt vullen.  

Nieuwe teamleden

Wij zijn blij met de komst van Melissa, onze nieuwe huidtherapeute. In de volgende nieuwsbrief zal zij zich voorstellen. Zij is verantwoordelijk voor de behandeling van o.a. couperose, huidoneffenheden zoals pigmentvlekken en hirsutisme met LASER. 

Cosmetisch arts dokter Daniel Chesik komt eens per maand ooglid correcties uitvoeren. Plexr is een ware rage vanwege de mooie resultaten binnen een veilige en snelle behandeling zonder snijden. Daarbij zijn de kosten veel lager dan bij een reguliere ooglid correctie. Een Plexr behandeling kost € 497,- voor beide ogen. Na veler verzoek hebben wij in Daniel een zeer kundige arts gevonden voor deze behandeling binnen onze praktijk. Daniel zal zich ook in de volgende nieuwsbrief voorstellen en de behandeling toelichten.

Een mooie huid van binnenuit- informatieve website

“Wanneer gaat de nieuwe informatieve website online?”, is een inmiddels veelgestelde vraag nadat ik dit voorjaar in mijn enthousiasme al vertelde over de website die we overgenomen hebben en die we aan het “ombuigen” zijn naar een informatieve website over hoe u/jij met voeding jouw huid kan verbeteren, huidklachten kan verminderen en hoe je je huid op een natuurlijke manier kan verjongen…met voeding. Ik ben blij jullie te kunnen vertellen dat we al bijna klaar zijn en naar verwachting in januari 2018 online gaan.

Op een stralende huid!

Met vriendelijke groet,

Marina Korf-Kroon