Haarvrij de zomer in ACTIE

Nieuwsbrief 1-5-2017

Ook haarvrij de zomer in?


Dan kunt u gebruik maken van onderstaande acties. Door middel van IPL behandelingen wordt de haargroei verminderd, waardoor u/jij deze zomer minder tot geen last meer zult hebben van stoppels op uw/jouw benen. 

Speciale actie mei en juni 2017

In mei en juni hebben wij een zeer aantrekkelijke actie voor het definitief ontharen van de onderbenen (voorkant en achterkant inclusief knieën)

De behandeling kost normaal € 147,- in mei en juni betaald u maar € 97,-. Per behandeling is er een vermindering tot 25% haargroei mogelijk.Klant ervaring:

Ik had last van donkere haargroei op mijn hele benen. Het groeide snel en de haren waren stug. Vanaf een dag of twee na het scheren waren er alweer stoppeltjes zichtbaar én voelbaar. Als ik te snel opnieuw scheerde, kreeg ik last van ingegroeide haren die soms gingen ontsteken. Heel vervelend. Om deze reden ging ik niet vaak naar het strand, terwijl ik daar juist zo van geniet. Wat ik ook niet leuk vond was dat mijn man zei: je benen prikken. 

Ondanks dat mijn huid best bruin blijft in de winter (een lichte huid kan hoger behandeld worden), had ik al na de eerste behandeling super resultaten. Ik kon het haast niet geloven! 

Nu heb ik inmiddels 5 behandelingen gehad, verspreid over 2 jaar. Ik hoeft nauwelijks nog te scheren, dat doe ik zo een keer per kwartaal voor die paar losse haren die er nog zitten. 


NIEUW BIJ COSMETIC TEAM: krijg 25 % korting met de Vrienden Coupon.

Als bestaande klant kun je bij ons “vrienden coupons” meenemen. Als er mensen in je omgeving zijn die interesse hebben in definitief ontharen in het gezicht of op het lichaam, kun je deze uitdelen. Als deze nieuwe klanten een behandeling afnemen en jouw vrienden coupon inleveren ontvangen zij 25% welkomstkorting op hun eerste behandeling en ontvang jij vervolgens ook 25% korting op jouw eerstvolgende behandeling als bedankje voor het doorverwijzen. Je kan deze coupons onbeperkt uitdelen dus zelf je kortingen “sparen”. Dit extraatje hebben we bedacht omdat er via via veel nieuwe klanten komen en we het leuk vinden om jullie daarvoor te bedanken.


Wat is eigenlijk definitief ontharen en welke toepassingen zijn er?

Wij werken met verschillende methodes om haren definitief of duurzaam te verwijderen. Van donsbeharing tot stugge, harde haren en van wit, blond tot rossig en zwart. Alle haar- en huidtypes kunnen behandeld worden zowel op het gezicht als op het lichaam.

Dit zijn de methodes die wij inzetten om snel haargroei te verminderen:

Voor alle methodes geldt: Gemiddeld aantal benodigde behandelingen: 8-12 keer. 

Behandelingen in het gezicht bij vrouwen worden vergoed door de zorgverzekering.

Ken je iemand voor wie dit onderwerp interessant is, stuur deze nieuwsbrief dan door!

Wilt u een afspraak maken, klik op de onderstaande button.

Maak afspraak