Eet jij je huid gezond

Nieuwsbrief van 1-3-2017

Hoe beïnvloed jij je huid met wat je eet? 

Waarschijnlijk heb je al vaker gelezen dat je voeding invloed heeft op je huid. Misschien ben je het daarmee eens of misschien ook niet. Het is eigenlijk ook iets wat je persoonlijk moet ervaren om er achter te komen of het wel of niet zo werkt voor jou. Natuurlijk is op een juiste manier testen ook belangrijk, bijvoorbeeld als je varkensvlees laat staan maar wel veel meer zuivel neemt zal je waarschijnlijk niet veel effect zien. Dit heeft alles te maken met de drie categorieën voeding. De neutrale voeding, de ontstekingsremmende (schoonheid bevorderende) voeding en de ontstekingsbevorderende voeding (hier wordt de huid niet beter/mooier van).  

Mijn ervaring dat voeding echt invloed heeft is een absolute: JA! Ik heb het bij mijn klanten gezien, van veel andere mensen gehoord en ook uit eigen ervaring beleefd en dit laatste intrigeerde mij het meeste, want je kan zoveel lezen, zien of horen.. zelf ervaren is een ander ding!  

Omdat onze behandelingen en programma’s gericht zijn op het verbeteren van de huidconditie en wij optimale resultaten zien wanneer de huid ook van binnenuit wordt gevoed met de juiste bouwstoffen, wil ik wat vertellen over voeding en suppletie voor je meest optimale huidconditie.
O
nze voeding..

Wist je dat je van mineralen letterlijk een stralende huid krijgt? Het is dus goed om veel (rauwe) groenten en noten (dus geen borrelnoten, maar ongebrande noten), zaden en pitten te eten. Van de zon krijgt je huid een gouden glans, door fruit wordt de huid van binnenuit gereinigd en gevoed. Water en kruidenthee zorgen voor vocht in het lichaam én in de huid en helpen afvalstoffen af te voeren.

Als je huid wat extra behoeft..

Jaren geleden hebben we LaVieSage leren kennen als een puur, eerlijk, zeer hoogwaardig voedingssupplement, speciaal voor de huid samengesteld. LaVieSage nutricosmetics zijn specialistische supplementen voor cosmetische doeleinden zoals anti-aging, huidverjonging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen. Ze bevatten bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huid. Ze ondersteunen het lichaam bij het onderhoud en de aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen en elastine en zorgen voor een mooie, gezonde en stralende huid.

Omdat de huidkwaliteit na het 25ste levensjaar langzaam afneemt, zorgen deze voedingssupplementen dat de huid van binnenuit duurzaam verbeterd wordt. Daarmee kan je huid er tot in lengte van jaren stralend uitzien en ervoor zorgen dat jij goed in je vel zit. Die doelstelling vind je terug in alle LaVieSage voedingssupplementen. Voor meer info www.laviesage.nl.

Een praktijk voorbeeld..

Veel behandelingen in de praktijk zijn gericht op collageenbehoud en collageenverbetering, SKollagen is hét product bij uitstek om collageenverlies te voorkomen en om collageen op een doeltreffende wijze aan te vullen.

Het collageen zit immers niet in de handen van de huidspecialist en ook niet in een apparaat of in cosmeticaproducten, dit zal de klant toch echt zelf moeten aanleveren!

SKollagen zorgt voor de aanmaak van collageen, voor een vollere, gladdere en strakkere huid en vermindert diepe rimpels.

Met voeding kun je je huid, gezondheid en vitaliteit verbeteren!


Zelf ervaren?  

    In de maand maart ontvang jij bij jouw Skollagen (€ 67,00) een gratis 7 dagen huidverbetering producten set voor thuis, om de combinatie te ervaren.
 

 Maak afspraak of bel 0527-687740