Dit had ik eerder moeten doen

Nieuwsbrief van 2-2-2017

VERMINDERING VAN HAREN TOT WEL 90%!

Sinds januari 2017 heb ik de behandelingen definitief ontharen volledig op mij genomen bij cosmetic team. 

Daarom wil ik mij graag aan u/jou voorstellen en heb ik speciaal voor de gelegenheid deze nieuwsbrief geschreven, met alle methodes duidelijk op een rij. 

Mijn naam ik Geanne en ik ben sinds 8 jaar werkzaam bij Cosmetic Team.


Sinds de komst van onze kleine meid ga ik 2 dagen per week, op woensdag en donderdag, werken en mij focussen op mijn specialisaties. Dit zijn definitief ontharen met verschillende methodes én het coaguleren van ontsierlijke plekjes en vlekjes, zoals fibromen(steelwratjes), bloedblaartjes en kleine pigmentvlekken. 

Het mooiste van mijn vak vind ik de resultaten van definitief ontharen en het coaguleren te ervaren en op deze manier het probleem bij mijn klant weg te nemen. Ook vind ik het erg leuk om te onderzoeken én op hoogte te blijven ván de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van definitief ontharen.

Velen gingen u al voor met fantastische resultaten en natuurlijk willen wij dit u niet onthouden, vandaar deze nieuwsbrief met wat wij voor u kunnen doen!

  • IPL: definitieve ontharing methode bij alle typen donkere haargroei.
  • LASER: definitieve ontharing methode bij donkere, zeer hardnekkige haargroei en hirsutisme.
  • Electrische epilatie d.m.v. blend en diathermie: definitieve ontharing methode voor blond, grijs, witte en stugge haargroei.
  • EpilxCell: haargroei vertragende methode bij blonde, witte storende dons beharing.

IPL 

Nooit meer scheren, epileren, harsen of waxen, geen stoppels meer en geen ingegroeide haartjes op uw oksels, bikinilijn of rug: dát is wat de MedCos IPL-methode voor u kan betekenen. U bent verzekerd van hoogstaande kwaliteit en een optimale service. IPL werkt goed bij donkere (van donkerblond tot zwart) beharing.

Hoe werkt het?

IPL is een ontharingsmethode die werkt door middel van een puls van licht. De puls wekt warmte op in de haarzakjes en vernietigt deze, waardoor er nooit meer een haartje terug kan groeien. Definitief ontharen is op elk lichaamsdeel eenvoudig en vrijwel pijnloos mogelijk met de MedCos IPL-methode. Het is bovendien snel. Zo is de gemiddelde behandeltijd voor het definitief ontharen van oksels of bikinilijn slechts vijf minuten.

In totaal heeft u zo’n 8 behandelingen nodig voor een bevredigend resultaat. Daarnaast adviseren wij 1 onderhoudsbehandeling per jaar, voor een optimaal en langdurig effect.   


   Voor                            Na


Klant ervaring:

De benen van mevrouw Korf 

Ik had last van donkere haargroei op mijn hele benen. Het groeide snel en de haren waren stug. Vanaf een dag of twee na het scheren waren er alweer stoppeltjes zichtbaar én voelbaar. Als ik te snel opnieuw scheerde, kreeg ik last van ingegroeide haren die soms gingen ontsteken. Heel vervelend. Om deze reden ging ik niet vaak naar het strand, terwijl ik daar juist zo van geniet. Wat ik ook niet leuk vond was dat mijn man zei: je benen prikken. 

Ondanks dat mijn huid best bruin blijft in de winter (een lichte huid kan hoger behandeld worden), had ik al na de eerste behandeling super resultaten. Ik kon het haast niet geloven! 

Nu heb ik inmiddels 5 behandelingen gehad, verspreid over 2 jaar. Ik hoeft nauwelijks nog te scheren, dat doe ik zo een keer per kwartaal voor die paar losse haren die er nog zitten. 

De prijs viel erg mee en was het hoe dan ook meer dan waard!

Dus wacht niet langer en maak een afspraak, want de opmerking die we het meeste horen is: Dit had ik al veel eerder moeten doen! 


Maak afspraak of bel 0527-687740
 

Vanuit de aanvullende verzekering worden de behandelingen in het gelaat meestal vergoed.
 


 

AANBIEDING VAN DE MAAND FEBRUARI

    Bij IPL behandeling onderbenen voor- en achterkant (van € 147,-) krijgt u een gratis IPL behandeling oksels 
Maak afspraak of bel 0527-687740