3 Geheimen van een heldere en stralende huid

Nieuwsbrief van 30-11-2016

Onlangs vroeg iemand wat je eigenlijk zelf kan doen om je huid wat meer te laten stralen. Omdat de vraag vaker voorkomt, schrijf ik er graag in deze nieuwsbrief over. 

Allereerst begint een mooie huid met een gezonde huid. Een gezonde huid straalt, bevat voldoende vocht en vetten en is in balans. Maar wat kan je hier nu zelf aan bijdragen?  

  1. Je kunt je huid gezond “eten” door de huid van binnenuit te voeden met fruit, (rauwe)groenten, ongebrande noten, zaden, pitten, kruidenthee en water. Wat dat voor je huid doet is onder andere het volgende: fruit reinigt en verfrist de huid van binnenuit. Rauwe groenten zoals bieten en wortels geven een frisse, heldere en levendige kleur aan de huid,  het werkt alkaliserend en voert afvalstoffen af. Noten, zaden en pitten bevatten mineralen die energie aan de huid geven en die de huid letterlijk laten stralen.

  2. Je huid van buitenaf goed verzorgen. Dit kan je doen door de huid met de juiste producten te reinigen, te ondersteunen, te verzorgen en te beschermen. Elke huid is anders en elke huid heeft daarom andere behoefte. In de winter heeft de huid meer behoefte aan peelings en voeding en in de zomer meer behoefte aan hydratatie en bescherming. 

  3. Soms kan de huid wat hulp gebruiken en op een natuurlijke manier kan dan aan de huid een prikkel gegeven worden, waardoor er aanzet tot actie komt in de huid. Bijvoorbeeld vitamine A geeft cel vernieuwing (voor een jonger uitziende huid) , vitamine C verhoogt de weerstand (voor een sterkere huid, onder andere bij eczeem). Fruitzuren geven een milde verwijdering van dode huidcellen waardoor de huid haar natuurlijke glans terugkrijgt (bij een doffe huid). Salicyl is om de talgklierfunctie te normaliseren (bij puistjes en acne), ceramiden worden ingezet bij eczema en bij een te droge, vochtarme huid. Op deze manier kan je je huid op een natuurlijke zachte manier ondersteunen.

Naast goede voeding is ook beweging in de frisse buitenlucht belangrijk voor een goede doorbloeding en een frisse blos op je wangen en van zonlicht krijgt je huid een mooie glans.


De maand december staat bij ons in het teken van een HELDERE EN STRALENDE HUID en daarom hebben we voor deze maand een speciale aanbieding: 

MEDIUM PROGRAMMA voor een heldere en egale huid;

   

1 x Ormedic balancing cleaner
1 x Iluma lightening serum
1 x Daily defense 
1 x Iluma brightening nachtcreme
1 x Lightening lift huidbehandelin (30 minuten)

 

Naast het Medium programma bieden wij ook de Mildere of de Intensievere variant aan.

DIT ZIJN DE VARIATIES:

Programma 1. MILD thuisprogramma voor € 147,-
Programma 2. MEDIUM programma, inclusief 1 huidbehandeling voor € 197,-
Programma 3. INTENSIEF programma, inclusief 3 huidbehandelingen voor  277,-

LET OP, er is nog een beperkt aantal programma's beschikbaar in verband met de december drukte, dus boek tijdig jouw programma als je interesse hebt. 

Maak afspraak of bel 0527-687740