IPL Ontharen

PL bieden wij al ruim 10 jaar. We zijn gestart met ELOS en werken momenteel met MEDCOS. Ons apparaat wordt steeds vernieuwd en bijgesteld met de laatste updates. IPL werkt goed bij donkere (van donkerblond tot zwart) beharing.

IPL Haarverwijdering

Nooit meer scheren, epileren, harsen of waxen, geen stoppels meer en geen ingegroeide haartjes op uw oksels, bikinilijn of rug: dát is wat de MedCos IPL-methode voor u kan betekenen. U bent verzekerd van hoogstaande kwaliteit en een optimale service.

Hoe werkt het?

IPL is een ontharingsmethode die werkt door middel van een puls van licht. De puls wekt warmte op in de haarzakjes en vernietigt deze, waardoor er nooit meer een haartje terug kan groeien. Definitief ontharen is op elk lichaamsdeel eenvoudig en vrijwel pijnloos mogelijk met de MedCos IPL-methode. Het is bovendien snel. Zo is de gemiddelde behandeltijd voor het definitief ontharen van oksels of bikinilijn slechts vijf minuten.

Haargroei stadia

Om het haarzakje te kunnen bereiken is geleiding via het pigment in de haar nodig. In de stadia 2 en 3 (zie illustratie) is het haarzakje niet bereikt en kan deze weer een nieuwe haar aanmaken. Daarom zijn er meerdere behandelingen nodig. 


Simone vraagt om advies bij Cosmetic Team. Na twee IPL-behandelingen (Intens Pulsed Light), is ze al enorm blij: de donkere waas is verdwenen! Na nog vier ‘lichtflits’ behandelingen is de haargroei 50 procent minder en hoeft Simone nog maar eens per week de hardnekkige haargroeiplekjes bij te scheren.

Naar verwachting zijn er nog zes behandelingen nodig voor ze een vermindering van 90 procent heeft. 

Een IPL-behandeling in het gezicht kost € 57,- (kin en bovenlip) of € 77,- per keer (incl. wangen, hals en kaaklijn). Simone is zo tevreden, dat zij ook haar armen laat behandelen. Omdat deze haargroei minder hormoongevoelig is, is ze na drie behandelingen al tevreden over het resultaat. Deze behandeling kost € 117,- per keer. 

Gerard laat zijn rug behandelen

Ook mannen kunnen last hebben van hirsutisme. Zo vindt Gerard zijn overtollige haargroei op de rug vooral vervelend tijdens het zwemmen. Na twee IPL-behandelingen zijn de haren met 25 procent verminderd. Zijn behandeling kost € 77,- per keer.

Wilt u een afspraak maken, klik op de onderstaande button.
Maak afspraak