Elektrische epilatie

Met elektrisch ontharen worden storende haren in het gezicht of op het lichaam definitief verwijderd. Er bestaan verschillende methodes van elektrisch ontharen: diathermie en de blendmethode. Uw geregistreerde schoonheidsspecialist bepaalt aan de hand van uw overbeharing welke methode voor u het meest geschikt is. 

Alvast een indicatie:

Voor blonde, grijs en witte, stugge haargroei binnen een groot gebied kiezen we meestal diathermie. Hierbij wordt het haarworteltje verhit en kan geen nieuw haartje meer groeien. 

Zodra het gebied enkele keren behandeld is en er alleen nog wat hardnekkige rest haren zitten, schakelen we over op de blend methode waarbij de haarworteltjes niet alleen verhit, maar ook gecoaguleerd worden.

Elektrisch ontharen is niet pijnloos. Wel kan de stroomsterkte aangepast worden, zodat het voor iedere cliënt goed te ondergaan is. De behandelperiode varieert. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid haren en de grootte van het te behandelen gebied.

Dit is de ervaring van een klant:

Geen prikoma meer!

Mevrouw De B. heeft sinds ze in de overgang is geraakt last van witte, stugge haren op de kin. Een van haar kleinkinderen noemt haar zelfs prikoma. Voor de kinderen is het grappig, maar oma kan er niet om lachen. Mevrouw De B. komt bij ons voor electrische epilatie. Een behandeling waarbij de haren één voor één blijvend verwijderd worden. Electrische epilatie kost € 47,- per keer en per behandeling blijven ongeveer tien procent van de behandelde haren weg. Deze methode kost tijd.

Mevrouw De B. maakt dan ook al een tijdje gebruik van de behandeling. Maar het wéten dat er aan gewerkt wordt, dat de haren steeds zachter en minder terugkomen, maken dat ze heel tevreden is. Daarbij hoeft ze niet meer te “plukken” met de loep voor de spiegel. Mevrouw De B. komt eens in de zes weken en betaalt per behandeling € 47,-. Alle behandelingen worden vergoed.

Wilt u een afspraak maken, klik op de onderstaande button.
Maak afspraak