Definitief ontharen

(Overmatige) haargroei in het gezicht of op het lichaam kan als lastig tot zeer storend ervaren worden. Soms lopen mensen hier lang mee rond en hebben hier dagelijks last van. Denk aan overmatige haargroei bij vrouwen in het gezicht. Soms zijn zij dagelijks een half uur tot een uur bezig met scheren en camoufleren van de stoppelwaas of het epileren van de haren. Overbeharing brengt voor veel vrouwen schaamte met zich mee. Verhullende make-up, sjaaltjes, de handen voor het gezicht houden zijn soms voor deze vrouwen een gewoonte geworden. 

Het kan ook anders. Ik heb zelf ervaren wat IPL behandeling kan doen en dat is exact de reden waarom ik dit in mijn praktijk ook aan wil bieden. Inmiddels hebben we al bijna 20 jaar ervaring en zijn er steeds de nieuwste methodes bijgekomen, zodat nu alle huid- en haartypes behandeld kunnen worden en daar zijn niet alleen wij, maar ook onze klanten erg blij mee! 


Wij werken met verschillende methodes om haren definitief of duurzaam te verwijderen. Van donsbeharing tot stugge, harde haren en van wit, blond tot rossig en zwart. Alle haartypes kunnen behandeld worden. 

Dit zijn de methodes die wij inzetten om snel haargroei te verminderen:

Voor alle methodes geldt: Gemiddeld aantal benodigde behandelingen: 8-12 keer. 

Behandelingen in het gezicht bij vrouwen worden vergoed door de zorgverzekering. Wie meer informatie wil, is welkom om vrijblijvend kennis te maken met de methodes van Cosmetic Team. Bel gerust voor een afspraak!

Wilt u een afspraak maken, klik op de onderstaande button.
Maak afspraak

ACTIE: Wil je af van ongewenste haargroei?
Dit is je kans!

Klik voor een afspraak!!!!

KLIK OP DE ADVERTENTIE VOOR EEN AFSPRAAK!