Littekens

Door verschillende oorzaken (bijvoorbeeld na acne, post- operatief of post- trauma) kunnen littekens in de huid ontstaan.

Litteken weefsel is verkleefd en met de litteken behandeling worden de verklevingen “los”gemaakt zodat nieuwe huid weer “door”kan komen.

We werken met verschillende methodes en zullen afhankelijk van de aard en mate van de littekens in samenspraak met u een methode voorstellen. 

De methodes zijn: 

  • ReSurFx LASER , intesnieve behandeling om de huid tot in de diepe lagen te vernieuwen (uitgevoerd door onze huidtherapeute)
  • Microneedling met de M-Pen, Met microneedling worden door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, kleine microkanaaltjes in de huid gemaakt. Tijdens de behandeling activeren wij het natuurlijk herstelproces diep in de huid waardoor nieuw collageen en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt hierdoor steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender. Microneedling is een zeer effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verstevigen. Littekentjes, grove poriën, vlekjes, lijntjes en andere huidoneffenheden worden minder zichtbaar na elke behandeling.
  • Chineese Kruidenpeeling, Door middel van Chineese kruiden word de huid diep hersteld en wordt de huid egaler.

m-pen Cosmetic Team

Wilt u een afspraak maken, klik op de onderstaande button.
Maak afspraak