Acne behandelingen

Acne Huidpeeling:

 

Wij kijken voor de behandeling altijd goed naar de huid en overleggen samen welke peeling het beste aansluit op de huid.

 

Image:

 Ormedic lift:

De I PEEL – ormedic lift solution is een combinatie van pompoen, mango, papaya, fruitenzymen peptide verwerkt in een aloë vera gel-substantie. Deze behandeling - zonder zuren – brengt de huid in balans en hersteld en vernieuwd de huid. Tegelijkertijd worden de stamcellen in de huid - die verantwoordelijk zijn voor een jonge, stralende en gezonde huid- weer opladen. Ook verminderd deze peeling doelgericht roodheid en irritatie. Na de behandeling is de huid gekalmeerd en voelt zacht en gevoed aan.

 The signature facelift:

De peeling in deze behandeling is ontwikkeld op basis van vitamine C, hyaluronzuur en fruitenzymen. Ingrediënten die verantwoordelijk zijn voor directe celvernieuwing en het herstel van de natuurlijke balans van de huid. Door de centellastamcel-technologie wordt de huid direct gehydrateerd, verstevigd, geremodelleerd en geëgaliseerd. Werkt bovendien kalmerend en ontstekingsremmend op zichtbare ontstekingsreacties van de huid. Deze behandeling verminderd zeer effectief ongewenste roodheid. De huid is geëgaliseerd en heeft een prachtige glow na afloop. Direct zichtbare resultaten al na 1 behandeling

Acne lift:

De peeling die tijdens deze behandeling gebruikt wordt, is een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Het salicylzuur werkt kalmerend op de talgklieren en zorgt ervoor dat de poriën gezuiverd worden. Glycolzuur zorgt voor exfoliatie van de dode huidcellen en voor celvernieuwing. Deze tweeledige werking zorgt voor een grondig gereinigde huid tot in de diepere huidlagen, waardoor er een verbetering optreedt bij bestaande ontstekingen en nieuwe ontstekingen minder snel kunnen ontstaan.

 

Mesoestetic:

Salicylic 20%:

Salycylzuurpeeling. Ideaal voor de behandeling van de vette huid, verzacht huidoneffenheden van de acne huid, de fotoveroudering en rimpels. Verfijnt ook de huidkorrel. De exclusieve formule van Salicylic Peel laat toe om het teveel aan talgproductie te reguleren en de hyperactiviteit van de follikels te kalmeren. Dit zuur is dan ook bij uitstek aangewezen om acnéhuiden en huiden met talgproblemen te behandelen. Hij veroorzaakt een gecontroleerde vernieuwing van de opperhuid en reinigt de poriën.

Mandelic 30%:

Amandelzuurpeeling. Speciaal aangewezen voor de verslapte vette, acne en hypergepigmenteerde huid die verouderingstekens vertonen. Het vernieuwingsproces van de Mandelic Peel werkt op de hyperpigmentatie van de huid die veroorzaakt wordt door de blootstelling aan de zon. Dankzij zijn verblekende actieve ingrediënten verbleken vlekken en krijgt men een egale teint. Hij veroorzaakt een gecontroleerde vernieuwing van de opperhuid en een deel van de diepere huidlaag waardoor er een regeneratie van de collageen- en elastinevezels is. Hierdoor verbeterd hij de huidstructuur.

Mesopeel azelan:

Aangewezen bij de behandeling van de vette huid, verzacht huidoneffenheden van de acne huid, de fotoveroudering en rimpels. Verfijnt ook de huidkorrel.

Microneedling:

Met microneedling worden door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, kleine microkanaaltjes in de huid gemaakt. Tijdens de behandeling activeren wij het natuurlijk herstelproces diep in de huid waardoor nieuw collageen en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt hierdoor steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender. Microneedling is een zeer effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verstevigen. Littekentjes, grove poriën, vlekjes, lijntjes en andere huidoneffenheden worden minder zichtbaar na elke behandeling.