Acne Vrij in 4 Stappen

Heb jij last van acne en wil jij graag binnen 4 stappen acne vrij zijn? 

Acne kan goed behandeld worden met een gericht, eenvoudig stappenplan. Dit bewezen effectieve stappenplan is door veel onderzoek& ervaring tot stand gekomen.

We noemen dit Acne Vrij in 4 Stappen en het houdt volgende in:

Vooraf : een vrijblijvende intake met huid analyse. Je ontvangt informatie over het programma.

  • Stap 1: aanpak van buitenaf 
  • Dit doen we doormiddel van thuisproducten, zo kun je thuis al effectief aan de slag met de huid te verbeteren. De producten worden afgesteld op jouw huid. 
  • Stap 2: Huidbehandelingen in onze praktijk,
  • Hoe veel behandelingen er nodig zijn is afhankelijk van de huidconditie. Tijdens de behandelingen voeren we een peeling uit, Hiermee word de huid effectief aangepakt door middel van zuren.
  • Stap 3: Voedingssuplementen
  • Omdat van binnenuit de acne ook getriggert kan worden bieden wij ook de Voedingssupplementen aan. Deze zorgen ervoor dat de acne van binnenuit verminderd wordt en de huid weer in balans komt.
  • Stap 4: Voeding
  • Er zijn bepaalde etenswaren die ontstekingsgevoelig zijn. Door zelf te experimenteren emt af en toe een week een van deze etenswaren uit je voeding te laten kun je testen of dit ook voor jou van toepassing is. De Etenswaren die ontstekingsgevoelig zijn zijn:
Zuivel,
In Zuivel kunnen dierlijke hormonen zitten waar je lichaam op kan reageren. Deze hormonen geven dezelfde reactie op de huid als je eigen hormonen. Je kan je zuivel producten kunnen aanpassen naar niet dierlijke zuivel, zoals almondmelk. Ook zitten er veel verzadigde vetzuren in zuivel zoals kaas. Deze vetzuren werken indirect op de talgklier en triggert deze om extra talg aan te maken.

Suiker,
Je voeding kan effect hebben op het verergeren van puistjes. Door het eten van bijvoorbeeld suiker ( frisdrank, snoep, koek) wordt meer insuline aangemaakt, dat vervolgens de androgenen ( hormonen) productie verhoogt. Androgenen werken stimulerend op de talgklieren en zo heb je meer kans op puistjes.

Varkensvlees,
Varkensvlees bevat ontsteking bevorderende factoren, en daarom staat deze op de nummer 1 veroorzaker van acne en voeding. Het is niet officieel bewezen dat varkensvlees een negatieve invloed heeft op de talgklieren. Maar toch merken we dat als mensen varkensvlees laten staan de huid een stuk rustiger wordt.

Lees hier meer over op onze beauty food pagina www.defruiteters.nl

 Acne behandeling wordt meestal vergoed door uw zorgverzekeraar vanuit de aanvullende verzekering. Dit kunt u checken in uw polis.


                  Voor                                Na

Wilt u een afspraak maken, klik op de onderstaande button.
Maak afspraak